Paraules Amb v3.6

Cercador Anagrames Acròstics Separar en síl·labes Paraules aleatòries

Generador d'anagrames online en català 2.1


Aquesta pàgina serveix per trobar anagrames en català. Per exemple un anagrama de 'amor' is 'Roma' perquè les dues paraules utilitzen les mateixes lletres. Si cliques sobre les paraules que apareguin en els resultats, podràs veure el significat. Encara que hi ha paraules que existeixen però encara no estan reconegudes, com per exemple el nom 'Omar' o 'RAM' (de memòria RAM), en aquests casos hauràs d'activar l'opció per veure els significats en la Wikipedia, si desitges ampliar la informació.

Tens dues opcions: amb l'opció "Obtenir tots els anagrames" es realitzen totes les permutacions amb les lletres i es mostren tots els anagrames, incloent els que no tinguin algun significat. Si tries l'opció "Obtenir els anagrames importants", es mostraran els anagrames que tinguin un significat en el diccionari o enciclopèdia. ATENCIÓ: amb més de 7 lletres, algunes vegades la pàgina triga una mica més a carregar (més de 15 segons). Paciència.


 Introdueixi lletres o una paraula:
Obtenir tots els anagrames.
Obtenir els anagrames importants.

Mostrar nombre de línia i link a Wikipedia?
8 Anagrames de Amor :


1.- amor  
2.- armó  
3.- Maró  
4.- mora  
5.- móra  
6.- omar  
7.- roma  
8.- romà  


 


Buscant anagrames amb una lletra menys:5 Anagrames de Amo :


1.- amo  
2.- Mao  
3.- maó  
4.- moa  
5.- oma  

2 Anagrames de Amr :


1.- mar  
2.- ram  

3 Anagrames de Aor :


1.- Aro  
2.- ora  
3.- raó  

2 Anagrames de Mor :


1.- mor  
2.- ROM  


 

 

Paraules amb, la fada de les lletres

La fada de les lletres


Altres apartats de la nostra web:


  • Cercador de finals. Per exemple paraules amb "mor" al final.
  • Cercador d'inicis. Per exemple paraules amb "mor" al principi.
  • Generador d'acròstics. Escriu una paraula per generar automàticament una poesia completa (i única), i si llegeixes la primera lletra de cada línia de la poesia, apareix la paraula que has escrit! A això se li diu acròstic
  • Generador de paraules aleatòries. Cada vegada que premis el botó blau, obtindràs una paraula aleatòria. Pots utilitzar-ho per jugar amb els teus néts en jocs a l'atzar, jocs semblats al Pictionary, per memorització i creativitat, etc.
  • Creador automàtic de mots encreuats. Selecciona les opcions segons les teves necessitats i cada vegada que premis el botó, es crearà un mots encreuats diferents. Pot generar 3500 quatrillons de combinacions diferents.
  • Creador automàtic de sopa de lletres. Tria les opcions que consideris, prem el botó i obtindràs una sopa de lletres diferent. També té 3500 quatrillons de combinacions

 
Els últims 10 anagrames generats


Si vols anar a l'inici de la web i veure altres opcions, clica aquí.


Si vols explicar-nos alguna cosa, t'ho posem fàcil..


© www.paraulesamb.com  -  Política de privadesa