DONACIONS


¡Hola! Em dic Tonino Daniel, sóc català i sóc el programador d'aquesta web. Durant més de dues dècades, la meva passió i feina han estat crear llocs web com aquest. M'apassiona programar, m'encanten els idiomes i m'agrada fer "coses" amb les paraules.
 

Si aquesta web t'ha agradat i vols donar-me suport econòmicament, t’ho agraeixo de tot cor. Pots fer-ho de manera fàcil i segura, triant el mètode de pagament que prefereixis i seguint les instruccions.
 

Vull ser sincer amb tu: actualment estic travessant una etapa complicada. Estic enfrontant-me sol a un divorci llarg i desgastant que dura anys, i a més lluito per veure el meu fill petit. A això se li suma que tinc característiques de l'espectre autista, la qual cosa a vegades se'm fa difícil gestionar certes situacions.
 

A més, el divorci i els impostos m'han deixat econòmicament esgotat i amb una càrrega de treball aclaparadora. Tot això fa que, malauradament, no tingui capacitat per respondre a la majoria dels missatges. Et demano disculpes per endavant si no aconsegueixo respondre a les teves comunicacions.
 

Les donacions que rebo m'ajuden a cobrir els costos dels servidors i, quan aconsegueixo acumular prou, puc contractar professionals que m'ajudin a millorar i ampliar les webs amb més rapidesa. A més, això em permet crear nous llocs útils com aquest.
 

Vull que sapigues que, tot i que la meva vida ha estat bastant monòtona i de vegades trista en els darrers anys, rebre una donació, per petita que sigui, m'omple d'alegria. Encara que no tingui temps per contestar, us agraeixo infinitament per visitar els meus llocs web i, sobretot, estic molt agraït amb aquells que han decidit donar-me suport enviant-me una donació.
 

Moltes gràcies des del més profund del meu cor! ❤️

 


 
 
 


Si vols explicar-nos alguna cosa, t'ho posem fàcil..


© www.paraulesamb.com/       Política de privadesa