logoParaules Amb v4.0

cercador anagrames acròstics separar de síl·labes paraules aleatòries

Cercador de paraules per a Paraulògic

 

Introdueix les lletres a les caselles corresponents i clica el botó Cercar.

  

Reiniciar formulari
 
 

Benvingut al Cercador de Paraules per a Paraulògic (Spelling Bee en català), el teu assistent per al joc. Aquest joc no és només un repte lingüístic; és un esport mental que es remunta al segle XVIII, on la destresa en l'ortografia anglesa era vista com un art refinat.

Eina funciona d'una manera senzilla: introdueix la lletra fixa, aquella que ha d'estar present en totes les paraules que busques, al camp "Lletra fixa". A continuació, afegeix les 6 lletres addicionals que completen el teu conjunt de lletres per al joc al camp corresponent.

En prémer "Cercar", t'oferirem una llista de paraules vàlides, ordenades de la més llarga a la més curta, maximitzant així les teves possibilitats d'obtenir la major puntuació. Ja siguis preparant-te per a una competició o simplement buscant millorar la teva agilitat mental, el nostre cercador és el company perfecte.

El Spelling Bee té moltes variants arreu del món, cadascuna amb les seves pròpies regles i llistes de paraules. Per això, el nostre cercador està dissenyat per utilitzar la base de dadesmés àmplia possible de paraules en català per cobrir diferents versions del joc, encara que de vegades mostri paraules que no estan en el joc que estiguis jugant.

D'aquesta manera, intentem que els usuaris puguin gaudir i aprofitar la nostra eina sense importar la variant del Paraulògic a la qual estiguin jugant.


 

 

Altres llocs web interessants:
Contacte

 


© www.paraulesamb.com/       Política de privacitat